Десетки хиляди привърженици се изсипаха по улиците на Сан Франциско,

...
Десетки хиляди привърженици се изсипаха по улиците на Сан Франциско,
Коментари Харесай

Уориърс отпразнуваха титлата с десетки хиляди фенове по улиците на Сан Франциско

Десетки хиляди последователи се изсипаха по улиците на Сан Франциско, с цел да поздравят Голдън Стейт Уориърс след четвъртата купа на „ воините “ в последните осем сезона в Националната баскетболна асоциация (НБА) с церемониал на рейс с отворен покрив. Уориърс завоюваха седмата си корона предишния четвъртък, когато надиграха Бостън Селтикс като посетители в мач номер 6 от финалите за крайното 4-2. Успехът приключи триумфалното завръщане към върха в спорта единствено две години, откакто тимът приключи сезон 2019-20 с най-лошия баланс в баскетбола .
Стеф Къри (втори от ляво на дясно).
Талисманът на Голдън Стейт – Стеф Къри, който носеше златна верига с четирите си шампионски пръстена, водеше празненствата, а играчите на отбора пръснаха почитателите с шампанско на фона на слънчевото време . „ Трябва да върна назад бижутата. Не я виждам по време на сезона. Но би трябвало да си напомняш понякога – ние имаме четири! “, сподели той за въпросната огърлица. Гардът, който бе избран за Най-полезен състезател на финалите, добави, че Уориърс са били стимулирани да се завърнат на трона след мъчителната загуба в разногласието за купата през 2019. „ Ще излъжа, в случай че кажа, че знаех, че ще бъдем първенци, тъй като приказваме за доста работа. Имахме някои сложни моменти, само че достигнахме върхова форма и всички, от 1-и до 16-и, нашият треньорски щаб, всички, изиграха голяма роля в това “.

Звездата на тима в отбрана Дреймонд Грийн отдаде дължимото на играчите на Голдън Стейт и щаба, които са създали този успех изпълним . „ Това беше невероятна година. Казах ви, че никой не може да ни спре по пътя към купата. Предупредих всички ви. Наистина обичам тази група, и когато споделям тази група, имам поради цялата група. Имаше интервали в предишното, когато печелехме купа и не всичко трябваше да съответствува, просто бяхме толкоз положителни. Но за проработи това, всеки един човек тук трябваше да пасне. Толкова е особено. Говорим за това коя купа значи повече, само че действителността е, че всяка една от тях има свое лично премеждие. Това, което оценяваш по време на пътя, са хората, които са с теб. Това, което ми донася най-голямо наслаждение и наслада, е да виждам момчетата, които за първи път печелят купата “.

Междувременно, старши треньорът Стив Кър разкри, че е бил засипан от известия с поздравления, варирайки от негови сътрудници в НБА като Грег Попович до някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама . „ Получих известие от президента Обама, което беше ужасно. Това беше в действителност особено. Това е необикновено. Когато стартирахме лагера си мислех, че ще бъдем много положителни, само че не знаех дали можем да спечелим цялото нещо. Да седнал съм тук и да се любувам на парада и да чувствам любовта на целия регион на Сан Франциско е в действителност удивително “. Кър още един път не спести похвалите си към звездата на Уориърс Къри. „ Имаме няколко страхотни играчи, които желаят да играят дружно. И всичко стартира със Стеф. Всеки желае да играе със или за Стеф, и ние просто имахме страхотна група от момчета, което е ключът към триумфа “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР