Десетки хиляди демонстранти отново се събраха в Москва с искане

...
Десетки хиляди демонстранти отново се събраха в Москва с искане
Коментари Харесай

Десетки хиляди демонстранти отново се събраха в Москва

Десетки хиляди стачкуващи още веднъж се събраха в Москва с искане за почтени и свободни избори. Преди митинга полицията задържа опозиционен политик в зрелищна акция.



В обществените мрежи самата Любов Собол, която е непосредствен съдружник на Алексей Навални, пусна фрагменти от момента, в който служителите на реда нахлуват в офиса й. В същото време, в центъра на Москва още веднъж се организира митинг против изключването на опозиционни и самостоятелни претенденти от идните локални избори в столицата.
17-годишно момиче се трансформира в знак на митингите в Русия Опозицията отбелязва 20-тата годишнина от ръководството на Путин с демонстрации
По данни на полицията броят на стачкуващите е 20 хиляди, а съгласно неправителствена организация те са двойно повече. За разлика от предходните митинги, при които хиляди бяха задържани, днешният е позволен от управляващите.



През последните седмици хиляди участваха на улични митинги, призоваващи за свободни и почтени избори след недопускането до тях на няколко опозиционни фигури, в това число сътрудници на най-горния критик на Путин Алексей Навални.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР