Десетки граждани присъстваха на откриването на предизборната кампания на кандидата

...
Десетки граждани присъстваха на откриването на предизборната кампания на кандидата
Коментари Харесай

Антон Хемикян: Като кмет ще запазя културно-историческото наследство на столицата

Десетки жители участваха на откриването на предизборната акция на претендента за областен кмет на “Средец ” на Венцислав Банчев в София. Той дружно с кандидат-кметът на ГЕРБ за София показаха програмата си.

„ Най-важното е, че каквото и да се прави в столицата, желаеме да го обсъждаме с гражданските организации. Искаме да сме отворени и да чуем всеки, който има концепция по какъв начин ще наподобява по-добре и ще бъде по-удобно. Да не се тропа по масата – този план ще бъде признат, тъй като на нас по този начин ни харесва – в противен случай ”, съобщи, пред кореспондент на Novini.bg.

„ Ние желаеме като жители, представляващи  над 20-30 организации в София, нашият глас да бъде чут. Благодарен съм, че ГЕРБ- ми повериха тази нелека задача и да мога да предавам гласа на гражданските организации, тук в топ центъра на София, посочи Банчев.

„ Ние ще сме гласът на жителите в общината и ще се опитваме по този метод и общинският съвет да се съобрази с това, което е значимо за хората. Големите планове, които планираме тук е ремонтът на площад „ Света Неделя ”, който би трябвало наложително да се случи. Искаме да създадем доста по-лесна съгласуваност сред Южния парк и Градската градина, като това ще се случи с мостът над ул. „ Бяла църква ”, през „ Мостът на влюбените ”, през „ Витошка ” и до тук, с цел да може всеки един, от хората, които са решили да се разходят из града и да прекарат добре свободното си време – да го създадат и да се свържат парковете. Съвсем близо тук е Борисовата градина и паркът „ Заимов ”, които също могат да са елементарно налични ”, изясни.

„ Нашата роля е да го създадем по допустимо най-хубавия метод, който е съгласуван с живущите, с гражданските организации и хората, а не да постановяваме мнението на един или различен ”, добави Венцислав Банчев.

„ И защото в тази част на града има извънредно доста здания, които са монументи на културата, а тематиката е извънредно близка до мен, съм се опитвал да запазя това културно историческо завещание. Ще го върша и като кмет на София ”, увери.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР