Десетки граждани на африкански и азиатски страни са открити от

...
Десетки граждани на африкански и азиатски страни са открити от
Коментари Харесай

Десетки мигранти са заловени на румънската граница в два български камиона

Десетки жители на африкански и азиатски страни са открити от румънската гранична полиция на пунктовете Вършанд и Нъдлак 2 при опити да преминат незаконно в Унгария. Мигрантите са били скрити в моторни транспортни средства, натоварени с килими, ролки гумени тръби и хладилници, съобщи организация Аджерпрес, като се базира на Генералния инспекторат на гранична полиция. В два от случаите незаконни мигранти са открити в товарни превозни средства, ръководени от български жители.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Нъдлак 2 румънски жител и български жител, ръководещи пътни транспортни средства, регистрирани надлежно в Румъния и България, се показаха за гранични формалности на излизане от страната. Според документите, съпътстващи стоките, водачите са превозвали килими и хладилници за западноевропейски компании. След щателна инспекция на транспортните средства са открити 27 чужденци, заяви във вторник Генералният инспекторат на румънската гранична полиция.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Вършанд румънските гранични чиновници са извършили щателна инспекция на автомобил, ръководен от български жител, който превозвал ролки гумени тръби за холандска комерсиална компания. В товарното поделение на камиона са били открити скрити седем задгранични жители на Афганистан. И в трите случая граничните чиновници организират следствия, с цел да установят цялата незаконна активност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР