Десетки гости се събраха на специална вечеря в най-новия хотел

...
Десетки гости се събраха на специална вечеря в най-новия хотел
Коментари Харесай

Шеф Кустев приготви шедьоври за специална вечеря в Пловдив ВИДЕО

Десетки посетители се събраха на специфична вечеря в най-новия хотел в Пловдив. Местата за събитието бяха резервирани на 100% дни преди него. 
Ресторант  “il Monte ” представи на пловдивчани едно извънредно кулинарно прекарване с посетител готвач шеф Илиян Кустев. Създателят на кулинарни шефьоври подготви невероятни деликатеси за специфична вечеря в изискания италиански ресторант в хотел 
Посетителите се любуваха на великолепен Амюз Буш от картоф с базил, чили и скаморца. Свежа салата, необикновено предястие и кулинарен шедьовър за главно, който провокира същински гуляй за сетивата на гостите на  “il Monte ”.

За край бе поднесен неудържим десерт с бисквитена топка, маскарпоне, мисо и шоколад.

„ Много се веселя, че съм в Пловдив. Това е един супер готин град. Не чаках да има толкоз доста хора на тази вечеря, а се изпълни, което е същинско наслаждение. Това е един страховит ресторант. Кухнята е страхотна - когато имаш всичко належащо, работиш на драго сърце и влагаш любовта в храната, тогава се получава същински качественият артикул ”, сподели Шеф Кустев.

Той акцентира, че е сюрпризиран от отличната материална база в кухнята на ресторанта. 

Още вижте във видеото: 
   View this post on Instagram   

Шеф Кустев добави, че менюто за вечерта съзнателно е подбрано от неговата книга, с цел да могат пловдивчани и посетители на града да видят от първо лице по какъв начин наподобява онлайн една рецепта от книга.

„ На домакините поисквам да бъдат все толкоз положителни и все по-усмихнати- гответе със пристрастеност ”, каза още той.

Ресторант  “il Monte ” в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center предлага превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с напълно италиански артикули, уютна и съвременна конюнктура и обслужване от висок клас.
   View this post on Instagram   

Пиците се подготвят в специфична двуетажна фурна, разрастваща висока температура, тъй че да можете да се опитате най-хрупкавите и тънки пици в града под тепетата. Специалните брашна, занаятчийските сирена, саламите от говеждо месо и зехтина са доставени непосредствено от Италия.

Резервации за ресторанта се одобряват на телефонен номер: 088 368 84 05

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР