Десетки бургазлии са останали да мръзнат по спирките заради разместен

...
Десетки бургазлии са останали да мръзнат по спирките заради разместен
Коментари Харесай

Опасен инцидент! Дете хвърля камъни по движещ се градски автобус в Бургас

Десетки бургазлии са останали да мръзнат по спирките поради дислокиран график по цялата линия

Неразумни деца за малко да провокират жестока злополука с претъпкан с пасажери рейс в Бургас, като хвърляли камъни по преминаващ рейс на градския превоз. Хулиганите са две 13-годишни момчета и друго на 14 година, които са арестувани от полицията в Бургас след опасния инцидент, разминал се по знамение без потърпевши хора.

Автобусът на градския превоз превозвал пътници по линия Б 11 на общинския транспортьор " Бургасбус ". Само бързата и точна реакция на водача предотвратила тежък пътен случай.

Около 17.30 ч. на 13 декември рейсът, движещ се от ж. к. „ Изгрев " в посока ж. к. „ Меден рудник ", навлиза в скоростния ръкав в региона на кръстовището на бул. „ Демокрация " и ул. „ Иван Богоров ". Челно пред автобуса се изправя малко дете, което с няколко камъка замеря движещото се транспортно средство, счупвайки предното ветроупорно стъкло и дясното странично. Заедно с него имало още две момчета.

Единствено големия професионализъм и непокътнатото хладнокръвие на 53-годишния лидер предотвратили допускането на следващ пътен случай с препълнения рейс.

Пътниците са свалени и претрупани във втори рейс на „ Бургасбус ", който ги отвозил по упования маршрут. Инцидентът обаче провокирал разбъркване в графика на градските рейсове и стотици бургазлии останали по спирките.

По данни на управлението на компания „ Бургасбус " цената на нанесената вреда е в размер на към 10 000 лева Само предното ветроупорно стъкло струвало  7300 лева, споделят от фирмата-превозвач.

По случая в Първо Районно ръководство Бургас е формирана кореспонденция, която следва да бъде докладвана в районната прокуратура.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР