Десетки бездомни четириноги ще получат своя подарък за Рождество, благодарение

...
Десетки бездомни четириноги ще получат своя подарък за Рождество, благодарение
Коментари Харесай

M&B style с една от най-успешните кампании за спасяване на бездомни животни

Десетки бездомни четириноги ще получат своя подарък за Рождество, с помощта на третата сполучлива акция на M&B style , чийто медиен сътрудник още веднъж е Petel. Bg .

 В момента последни бройки керамични чаши, по дизайн на варненката Маринела Димитрова чакат своите купувачи, а парите от продажбата им ще бъдат дарени на подслон за кучета в България. Със средствата ще бъдат закупени топли постелки, лекарства, храни и завивки за всички останали жители на домовете за изоставени животни в един от градовете на страната.



За следващ път зад идеята застанаха хора с огромни сърца. Тази зима, първа щафетата пое шампионката по бокс Станимира Петрова , като я последваха стотици хора от цяла България. Маринела Димитрова, която твори в Антверпен, благодари на всеки един, който е оказал помощ за за нейната идея.



Чашите, направени по неин проект са на цена - 13 лв., за численост, а еко чантите са по 20 лв.. Чрез фейсбук страницата на M&B style на персонално съобщение  можете да извършите покупка на продукт и по този метод да помогнете на още едно живо създание да посрещне Коледа, щастливо.

 След края на акцията, Димитрова ще разгласява всички фактури и документи, отнасящи се за финансовите дарения, направени към приюта.



M&B style  

 



 

 

 

 

*публикация 

 

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР