Десетки българи с малки деца стоят с часове на летище

...
Десетки българи с малки деца стоят с часове на летище
Коментари Харесай

Десетки чакат повече от 15 часа на летище София полет до Мадрид

Десетки българи с дребни деца стоят с часове на летище София поради анулиран полет на нискотарифната компания " Райънеър " до Мадрид, заяви националното радио. Повече от 15 часа хората нямат никаква информация.

Елена Митева и десетки други пасажери е трябвало да излетят от София за Мадрид нощес в 22:30 часа. Едва след среднощ на пасажерите обяснено, че има съществено забавяне, а пет часа по-късно им е обяснено, че полетът им е анулиран.

  " Дори не го оповестиха публично, просто сред хората. И споделиха да си вземем багажа и ще ни настанят - тези, които не са от София, в хотели, а на идващия ден полетът ни ще бъде в 12:30 часа. Тоест през днешния ден “, споделя пред радиото Митева.

 Хладно и с гръмотевични стихии на доста места България 2 мин. Хладно и с гръмотевични стихии на доста места  Advertorial 4 мин. " Innovating to Impact ": dentsu се нарежда световно като иноватор с влияние  Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата Светът 4 мин. Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата  Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов България 2 мин. Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов  Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас? Тази сутрин 2 мин. Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас?  Хладно и с гръмотевични стихии на доста места България 2 мин. Хладно и с гръмотевични стихии на доста места  Advertorial 4 мин. " Innovating to Impact ": dentsu се нарежда световно като иноватор с влияние  Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата Светът 4 мин. Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата  Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов България 2 мин. Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов  Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас? Тази сутрин 2 мин. Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас?

 „ През това време тука имаше майки с деца, които непрестанно плачеха, възрастни хора, заболели, даже помолиха да излезем най-малко въздух да си вземем - никаква реакция ", прибавя тя.

 И днешният полет, плануван за 12:30 ч., закъснява, споделя Елена Митева.

 Първоначално е разгласен за 18:30 часа, само че пасажерите получават разнопосочна информация:  " Пътниците получават есемеси, че може би полетът ще бъде в 20 часа, само че публична информация никой няма ". 

Все още няма коментар от самолетната компания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР