Десетки автобусни спирки в Пловдив са потрошени, установи проверката на

...
Десетки автобусни спирки в Пловдив са потрошени, установи проверката на
Коментари Харесай

Вандали трошат на поразия градските спирки в Пловдив СНИМКИ

Десетки автобусни спирки в Пловдив са потрошени, откри инспекцията на " Марица ". Вандали на пакост чупят стъклата по тъмна доба, разчитайки, че хулиганското им държание остава безнаказано.



Със счупени стъкла е посипан тротоарът към заслона на бул. " Христо Ботев " № 7-9, на стотина метра от Младежкия рид. Едно от стъклата е поломено на половина и острото като нож парче стърчи над пейката, където сядат пасажери.

Няколко спирки са счупени на бул. " Цар Борис III " Обединител ". Вандали са вилнели до хотел " Марица " и при започване на Брезовско шосе наоколо до кръговото кръстовище с бул. " Дунав ".



Постоянно се трошат заслоните на ул. " Димитър Талев ". Преди няколко дни стъклата до Била - 4 бяха направени на сол. Щети са нанесени и на спирката до кръстовището с бул. " Александър Стамболийски ". Заслоните постоянно се употребяват от драскачи за бездарни и нецензурни рисунки. Работниците от общинското дружество " Чистота " не смогват да отстраняват грозните шарении.

От " Общинска защита " и полицията изясняват, че е невероятно на всяка от над 400-те спирки да обезпечат дежурни патрули. А младежи описват, че техни нападателни връстници, които явно нямат други качества за изява, чупят автобусните спирки с камъни.

Снимки от Наташа Манева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР