Десетима късметлии ще имат възможността да разгледат безплатно Епископската базилика

...
Десетима късметлии ще имат възможността да разгледат безплатно Епископската базилика
Коментари Харесай

Разгледайте безплатно Епископската базилика с игра на Община...


Десетима късметлии ще имат опцията да прегледат гратис Епископската базилика на Филипопол в първите дни след нейното отваряне. Те ще бъдат определени посредством особено проведена от Община Пловдив Facebook игра, която стартира през днешния ден и ще продължи до 16.04 (петък) в това число.

Откриването на културния център ще се състои на 18 април (неделя), а на 19 април той публично ще отвори порти и за гости, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

В рамките на пет дни, всеки ден Община Пловдив ще задава по един въпрос обвързван с историята на Епископската базилика в пост на своята Facebook страница: Желаещите да вземат участие би трябвало само да разгласяват правилния съгласно тях отговор като коментар под поста с въпроса. Важно изискване е участниците да напишат в коментара си своите име и фамилия по персонална карта, ако те не подхождат с имената изписани във Facebook профилите им, с цел да бъдат включени за присъединяване в томболата.

Първият въпрос от томболата към този момент е оповестен. Вижте какъв е той ТУК :

От играта ще бъдат изтеглени десетима печеливши. Те ще бъдат измежду първите посетители на най-новия културен център на Пловдив, който ще отвори порти за гости на 19 април. Турът за тях ще бъде изцяло безвъзмезден. Всеки от десетимата, спечелили безвъзмездна разходка, ще има опцията да предложения собствен непосредствен, за който входът също ще бъде свободен.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип ден преди отварянето на Базиликата - на 17.04. (събота), от шефа на ОИ „ Старинен Пловдив “ Богомил Грозев. Тегленето ще бъде излъчено онлайн във Facebook страницата на Общината тъкмо в 13:00 часа. Имената на късметлиите ще бъдат оповестени на уеб страницата и Facebook страницата на Община Пловдив.

След евакуиране на имената, спечелилите би трябвало да изпратят имейл до Община Пловдив, с който да потвърдят присъединяване си и желанието си да се възползват от премията. В отговор на него ще им бъде изпратен ваучер за извънредно посещаване на Базиликата, с годност от 1 (един) календарен месец.

Имейл адресът, на който печелившите да изпращат потвържденията за присъединяване, е:

Епископската базилика на Филипопол ще бъде публично открита на 18 април, когато ЮНЕСКО отбелязва Международния ден за запазване на паметниците на културата. Поради комплицираната епидемиологична конюнктура в страната, церемонията по откриването ще се излъчва онлайн, с цел да могат повече хора да я следят онлайн. Прякото лъчение можете да наблюдавате на уеб страницата и Facebook страницата на Община Пловдив, както и на Facebook страниците на ОИ " Старинен Пловдив " (Plovdiv Old town /official), Епископска базилика на Филипопол / Bishop`s Basilica of Philippopolis, America for Bulgaria и Visit Plovdiv.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР