Десет нови електромобила с по-голям пробег попълниха софисйкия автопарк на

...
Десет нови електромобила с по-голям пробег попълниха софисйкия автопарк на
Коментари Харесай

SPARK разшири автопарка си с 10 електромобила Nissan Leaf


Десет нови електрическия автомобил с по-голям пробег попълниха софисйкия автопарк на споделената услуга Spark, оповестиха от компанията. Новите електрически автомобили Nissan Leaf могат да изминат до 270 км пробег с едно зареждане. С придобиването на тези 10 коли автопаркът на SPARK в столицата доближава 130 електрически автомобила от друг вид, като проектите на компанията са до края на 2019 година техният брой да надмине 500.



Новите Nissan Leaf 40 ще обслужват потребителите на споделената услуга Spark

„ За нас това е доста значим миг в развиването на услугата, разяснява Стефан Спасов, изпълнителен шеф на SPARK. - С прибавянето на тези електрически автомобили отваряме напълно нов сегмент – представителни коли от висок клас с повече пространство за пасажерите и багаж, както и сериозен пробег, който подсигурява опцията умерено да се пътува до всяка точка на България с електрически автомобил “, добавя Спасов.

Spark е взаимен план на Eldrive, компания, профилирана в създаване и ръководство на инфраструктура от зарядни станции за електрически автомобили и гъвкави схеми за дълготрайно наемане на електрически автомобили, и литовската компания Ride Share, която предлага аналогична услуга за споделена подвижност с електрически автомобили във Вилнюс, Литва.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР