Десет млади и красиви, популярни дами ще вземат участие в

...
Десет млади и красиви, популярни дами ще вземат участие в
Коментари Харесай

Любими лица Vbox7 застават зад волана в „Овация 2018“

Десет млади и красиви , известни дами ще вземат присъединяване в автомобилното съревнование „ Овация 2018 “, което ще се организира на 7 октомври до Национален стадион „ Васил Левски “. Инициатор и уредник на проявата е тв водещата и публицист Миглена Ангелова. Лице на акцията е „ Мис България 2018 “ и „ Мис Планет 2018 “ Тамара Георгиева , като прелестните лица на Vbox7 Биляна Лазарова („ Следвай ме “), Надя Петрова и Ралица Добрева („ Килерът “) също поддържат самодейността „ Отговорни млади водачи “ за повече сигурност по пътищата за нашите деца.
 Надя Петрова NOVA
Освен надарените актриси, в надпреварата ще забележим зад кормилото още Петя Стоянова (Пенелопе), която бе част от уеб плана „ InstaQueen “ в ролята на наставник на участничките. В самодейността се включват и плеймейтката Ася Капчикова, тийн любимката Ева, близначките от „ Х Фактор “ Алекс и Влади, студентката по информатика Елен Стоенчева. Водещи на събитието са Борислав Борисов, по-известен като Боби Звездния кореспондент и артистът Алпер Чочев.
 Ралица Добрева NOVA
По време на надпреварата Тамара Георгиева ще сложи началото на акцията „ Отговорни млади водачи ” в България. По-късно, на 18 ноември, когато е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни катастрофи, настоящата „ Мис България 2017 “ взаимно с авто „ Овация “ и няколко Неправителствени организации, свързани с сигурността на придвижването, ще провежда събития в огромните градове на България, като част от Националната акция „ Отговорни млади водачи ”.-->
 Биляна Лазарова NOVA
„ Ще дадем самобитен старт посредством авто съревнование, каквото до момента не сте виждали. Десет млади красиви дами, разпределени в пет екипа, ще преминат с електрическа кола BMWi3, каквато до този миг не са карали, три стадия, чиито правила не познават - също като в живота “, споделя за идното шоу Миглена Ангелова. Автомобилното шествие ще се случва непосредствено в центъра на София в границите на няколко часа пред жива аудитория. Атракцията ще има и непосредствено лъчение в Youtube и Фейсбук.

„ Всички страдаме от новините, които осведомят за потърпевши при ПТП-та младежи. Мисля, че не по-малко ужасно и пречупващо живота е, когато младеж аргументи ПТП. Лесно е да упрекваме, само че в действителност сме наясно, че има какво да се направи, с цел да няма толкоз доста несгоди “, споделя Ангелова. Именно това я предизвика да изследва за какво и по какъв начин, какво се прави в други страни и лека-полека стига до някои значими обстоятелства, които да сложи на публичното внимание. “Ако бях в ефир, несъмнено щях да направя някаква графа, само че не мисля, че това щеше да е задоволително. Така последователно се роди концепцията за „ Овация “ - по прелестен и атрактивен за младежите метод да притеглим вниманието им към Отговорността на всеки един от нас пред Живота. Идеята последователно се разви и се трансформира в акцията „ Овация за виновни млади водачи “, споделя Ангелова. Затова задачата е надпреварата да продължи да се провежда за в бъдеще два пъти годишно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР