Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома

...
Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома
Коментари Харесай

Жената до Милен Цветков: Прочетох новината на лаптопа му, не повярвах

 Десет минути преди злополуката Милен Цветков е тръгнал от вкъщи на нумероложката Милена Иванова, с цел да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София. Било в действителност за малко и незабавно по-късно е трябвало да се върне. На идващия ден водещият бил на работа, с цел да приготвя предаване. Бил е поканен и от Слави Трифонов за изявление в телевизия 7/8 осми и по тази причина му е трябвало сакото, споделя пред " Галерия "   Милена Иванова, дамата до журналиста. 

" Не желая да приказвам нищо за момента, не съм в положение. Но ще ви кажа, че денят беше прекрасен за Милен… Нищо не предвещаваше сходно нещо. Видяхме се 10 минути преди злополуката. Излезе за малко от у дома, а това се случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох на преносимия компютър му, който е вкъщи. Първо въобще не можех да допускам, тъй като бях в потрес. Веднага по-късно приказвах първо с щерка му Калина, която е в Нидерландия.

Не знам дали ще ни пуснат да го изпратим поради тази карантина, просто не знам какво ще се случи, чакаме да кажат от правосъдна медицина, тъй като има процедура и тогава ще се разбере по кое време ще бъде заровен “, споделя нумероложката.

" Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя сподели, че му е споделила рано сутринта на другия ден, само че не знам по какъв начин е и реагирало детето ", показа той.

Милена Иванова споделя, че загубата е голяма и нищо друго сега няма значение. Допълва сбито, че двамата са имали връзка от две години.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР