Десет лица са задържани при специализирана полицейска операция в област

...
Десет лица са задържани при специализирана полицейска операция в област
Коментари Харесай

Хванаха трима търговци на гласове в Бургаско

Десет лица са арестувани при профилирана полицейска интервенция в област Бургас. Три от тях са задържани за нарушавания на изборния развой и политическите права на жителите, за което са формирани три досъдебни производства.

Проверки са осъществени на територията на общо четири общини - Бургас, Камено, Поморие и Сунгурларе. Тефтери с имена и персонални данни са конфискувани при инспекция на едно лице от бургаския кв. " Долно Езерово " и на други две от Поморие. В села от община Сунгурларе е открито едно лице, правило лихварска активност.  Предполага се, че той опрощавал заемите в подмяна на гласоподаване за избрана политическа мощ.

Акцията на Министерство на вътрешните работи се организира от 6 ч. тази заран  и е против битовата престъпност, купения избор и миграционния напън. Към 11 ч. надзор е осъществен над 380 души и 243 моторни транспортни средства.

Проверяват се общо 15 сигнала за пазаруване на гласове. Полицейските чиновници са взели под прицел както частни адреси, по този начин и заложни къщи, търговски обекти, предоставящи артикули на " версия ", пунктове за черни и цветни метали, питейни заведения и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност.
 19 души са задържани при спецакция в Бургаско
19 души са задържани при спецакция в Бургаско

Образувано е бързо произвеждане за пазаруване на гласове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР