Десет финалисти, разработили най-обещаващи проекти, ще излъчи до края на

...
Десет финалисти, разработили най-обещаващи проекти, ще излъчи до края на
Коментари Харесай

Избират финалистите в академия “Иновация в действие”

Десет финалисти, създали най-обещаващи планове, ще излъчи до края на април академия “Иновация в действие”, проведена от “Солвей Соди” в партньорство с “Аурубис България”. Над 100 млади бизнесмени се включиха в подготвителните работилници във Варна и София, в границите на които имаха срещи с ментори, гост-говорители с богат опит в разнообразни сфери и участваха в разнообразни събития в неофициална среда.

Участниците в академията усвояваха опит в генерирането на хрумвания, разбора и оценката на капацитета им, дизайна на новаторски артикули и основаването на устойчиви бизнес модели. С добитите познания всеки от тях може до 9 април да приготви и съобщи собствен план. До 23 април академията ще приема и нови претенденти. В края на месеца ще бъдат определени десетте най-хубави плана, а в края на май след показване експертно жури ще разгласи тримата призьори, оповестиха уредниците.

Получилият първа премия млад бизнесмен ще взе участие в лятната стратегия на Solvay Brussels School of Economics and Management в Брюксел през август. Наградата за второто място е  магистратура по нововъведения, предприемачество и финанси – взаимен артикул на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) и The Business Institute, а класираният на трето място ще се включи в курс по иновационен мениджмънт, проведен от The Business Institute.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР