Десет емблематични и придобили статут на легендарни“ български победи от

...
Десет емблематични и придобили статут на легендарни“ български победи от
Коментари Харесай

Легендарни битки от Средновековието са във фокуса на третата документална поредица на ЗАД „Армеец“ и „Българска история“

Десет емблематични и придобили статут на „ именити “ български победи от далечното минало на България са във фокуса на третата взаимна документална поредност на съдружие „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “ – „ Средновековна популярност “. Премиерата на просветителния видеопроект ще се организира на 21 ноември, от 19 часа, в Националния археологически музей в София.

След като през миналите две години поредиците „ Българско военно знамение “ и „ Нашите пълководци “ заинтригуваха хиляди, в този момент третият учебен план на ЗАД „ Армеец “ и съдружие „ Българска история “ ще се насочи към един още по-далечен интервал – Средновековна България. А задачата му е да сътвори въодушевяващ и сериозен взор към тези блестящи моменти от историята на страната ни, които са поставяли България твърдо на картите на Балканите и Европа.

По време на премиерата ще бъдат показани част от анимационно-документалните видеа, а създателите ще опишат какво следва през годината. Входът за премиерата на „ Средновековна популярност “ е свободен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР