Десет души загинаха, а 57 са ранени при верижна катастрофа

...
Десет души загинаха, а 57 са ранени при верижна катастрофа
Коментари Харесай

Тежка верижна катастрофа в Турция, 10 души загинаха

Десет души починаха, а 57 са ранени при верижна злополука в северозападния турски окръг Сакария, заяви Анадолската организация.
Прочетете още
В злополуката на автомагистрала " Северна Мармара " в посока Истанбул, са взели участие седем транспортни средства, в това число три рейса и камион. Причините за пътнотранспортния случай не са известни към този момент.

На място са пристигнали жандармерия, пожарникари, медицински екипи и представители на Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки.

Валията на Сакария Яшар Карадениз сподели, че по предварителна информация 10 души са починали, а 57 са ранени при злополуката, като седем от тях съществено. Част от тях са настанени в болница.

Работата по премахване от пътя на колите, взели участие в злополуката, продължава. Движението по автомагистралата в посока Истанбул е спряно. Прокуратурата на окръг Сакария е почнала следствие на злополуката.

Министърът на правораздаването Йълмаз Тунч сподели, че за следствието са назначени трима прокурори, които работят под управлението на заместник-главния прокурор.

Kuzey Marmara Otoyolu`nda,
Sakarya yol üstünde hayatını
kaybedenlere rahmet diliyoruz.

— emrepuzo (@emrpuzo)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР