Десет души, сред които трима полицейски служители, са били откарани

...
Десет души, сред които трима полицейски служители, са били откарани
Коментари Харесай

Нова химическа атака на Острова?

Десет души, измежду които трима полицейски чиновници, са били откарани в болница след хипотетична химическа офанзива, осведоми БГНЕС. Инцидентът е станал наоколо до кръчмата „ Крикетърс “ в Айлестон, Лестършир.

Всичко е почнало с акт на принуждение сред мъже, някои от които въоръжени с бейзболни бухалки. Счита се, че химикалите са били напръскани от хора, забъркани в сбиването, тъкмо след среднощ.

„ Около 23:45 група млади момчета викаха на намиращи се в близост други хора. Видях и някои по-възрастни мъже да хвърлят бутилки в задната част на кръчмата. Надявах се някой да е извикал полицията. Тогава чух по какъв начин една кола изсвистя на открито и си помислих, че би трябвало да е полицията, само че не беше по този начин. Трима мъже с бейзболни бухалки излязоха от нея. Мисля, че някой беше отмъкнат вътре. Обадих се на полицията и по-късно тя се появи. Наистина беше ужасно, нямах визия, че има и химикали “, описа неназован очевидец пред „ Лестършир Лайф “.

Някои от носещите бейзболни бухалки са предизвикали вреди на кръчмата. Пожарната и незабавната помощ на Лестършир също са пристигнали поради химическата офанзива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР