Десет души, сред които трима полицейски служители, са били откарани

...
Десет души, сред които трима полицейски служители, са били откарани
Коментари Харесай

Химическа атака в Лестършир! 10 души са в болница

Десет души, измежду които трима полицейски чиновници, са били откарани в болница след хипотетична химическа офанзива, осведоми БГНЕС. Инцидентът е станал наоколо до кръчмата „ Крикетърс “ в Айлестон, Лестършир.

Всичко е почнало с акт на принуждение сред мъже, някои от които въоръжени с бейзболни бухалки. Счита се, че химикалите са били напръскани от хора, забъркани в сбиването, тъкмо след среднощ. „ Около 23:45 група млади момчета викаха на намиращи се в близост други хора. Видях и някои по-възрастни мъже да хвърлят бутилки в задната част на кръчмата. Надявах се някой да е извикал полицията. Тогава чух по какъв начин една кола изсвистя на открито и си помислих, че би трябвало да е полицията, само че не беше по този начин. Трима мъже с бейзболни бухалки излязоха от нея. Мисля, че някой беше отмъкнат вътре. Обадих се на полицията и по-късно тя се появи. Наистина беше ужасно, нямах визия, че има и химикали “, описа неназован очевидец пред „ Лестършир Лайф “.

Някои от носещите бейзболни бухалки са предизвикали вреди на кръчмата.Пожарната и незабавната помощ на Лестършир също са пристигнали поради химическата офанзива.

Двама мъже на възраст 53 и 43 години са задържани по съмнение, че са предизвикали телесна щета.15-годишно момче също е арестувано по съмнение за владеене на оръжие за нахлуване на публично място. 22-годишен мъж и 29-годишна жена са задържани по съмнение за породена телесна щета.

Всичките петима остават в ареста и следствието продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР