Десет дни в пълно мълчание, но пък заедно, прекарват водещата

...
Десет дни в пълно мълчание, но пък заедно, прекарват водещата
Коментари Харесай

Силвия Петкова и Андреа Банда Банда са се врекли на мълчание

Десет дни в цялостно безмълвие, само че пък дружно, прекарват водещата на " Вечерното шоу " по Българска национална телевизия Андреа Банда Банда и актрисата Силвия Петкова от " Под прикритие ". Звездата, която е взела участие в още най-малко 13 кино лентата и няколко сериала, посочи за феновете защо става въпрос - специфична йога-програма на безшумно място.

Там всички са били задължени да не проронват и дума като индийски мъдреци. Сутрин са провеждани тренировки по йога, по обяд - ръчна направа на творби на изкуството (арт-терапия), вечер - медитация. Силвия сподели, че тази йога-екскурзия, е най-големият подарък, който си е правила в живота. Откъм професионалното й развиване - още през пролетта ще излезе нов филм с присъединяване й под заглавие " Двете шматки ". Силвия ще си партнира с именития Кирил Ефремов на екран.

Друга гостенка по Българска национална телевизия 1 при Андреа, Дара Екимова, също чака издаването на нов (и първи авторски албум). Концертът ще е на 1 ноември.

Самата Андреа не остана длъжна да блесне. Докато пийваше безалкохолен коктейл, тя описа в резюме биографията на световноизвестната певица и музикален феномен Тейлър Суифт. Сравнявайки я с родния ни шоууелит, водещата означи, че Суифт е добър образец по какъв начин може да успееш без да караш пийнал или дрогиран и да залагаш на пошлостта. Възможно е Андреа да е имала поради нашумялата най-много с шофиране на кокаин Диона, написа " България Днес "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР