Десет дни, след като видяхме тийзър-трейлър на предстоящия сезон на

...
Десет дни, след като видяхме тийзър-трейлър на предстоящия сезон на
Коментари Харесай

Peaky Blinders: Кога да очакваме премиерата на сезон 5

Десет дни, откакто видяхме тийзър-трейлър на идния сезон на Peaky Blinders , става ясна и премиерната му дата. Във врящата и напрегната атмосфера на Бирмингам в края на 20-те години на предишния век се връщаме на 25 август.

View this post on Instagram
He is back. #PeakyBlinders Series 5 will premiere on @bbcone on Sunday 25th August at 9pm. Photo by @robertviglasky

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) on Aug 8, 2019 at 4:01pm PDT

Тогава BBC ще излъчи първи епизод на сезон 5 от една от най-успешните си продукции в последните години. Продължаваме да следим ориста на гангстерското семейство Шелби, което към този момент разполага с законен бизнес, а патриархът му Томас Шелби (Килиън Мърфи, умопомрачителен в ролята " ) влиза в политиката.

От тук ще се появи и новият му зложелател в лицето Осуалд Моузли - действително съществувал английски политик, член на Народното събрание и лидер на фашисткото придвижване в Англия . В ролята ще забележим Сам Клафлин ( " Игрите на глада " ), на долната фотография.

View this post on Instagram
A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) on Nov 29, 2018 at 4:35pm PST

В изявление за The Irish Times Килиан Мърфи разяснява, че това развиване в сюжета не е инцидентно - то отразява възходящия популизъм в политиката в днешни дни. " Може да намерите речите на Моузли онлайн - те са като учебник по популизъм: Да създадем Англия велика отново; подправени вести. Той е огромно предизвикателство за Томи, тъй като той вижда в него зараждането на нов международен спор. "

Още един път: премиерата на пети сезон на Peaky Blinders е на 25 август .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР