Десет болни от коронавирус заразяват десет. Това е оценката за

...
Десет болни от коронавирус заразяват десет. Това е оценката за
Коментари Харесай

И Кантарджиев предупреди, че заразата с коронавирус почва да расте

Десет заболели от ковид заразяват 10. Това е оценката за репродуктивното число на болестта на някогашния началник на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ) проф. Тодор Кантарджиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Сметките на Кантарджиев се разграничават леко от тези на математика Лъчезар Томов, който към този момент пресмята, че репродуктивното число се повишава -!
 Над 1200 учени: Британската политика против ковид е опасност за целия свят (ВИДЕО) Над 1200 учени: Британската политика против ковид е опасност за целия свят (ВИДЕО)
Истински теоретичен гърмеж от неодобрение и паника набира скорост против политиката на английското държавно управление, ръководено от Борис Джонсън...

Кантарджиев обаче е сигурен - в случай че няма по-голяма имунизация, здравната система и хората като цяло ще имат съществени проблеми наесен. Той уточни, че Европейският център по надзор на болесттите към този момент е разгласил документ, съгласно който би трябвало да се проучват ограниченията в учебните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР