Дес Мойн, Айова – В дебат на CNN в сряда

...
Дес Мойн, Айова – В дебат на CNN в сряда
Коментари Харесай

ДеСантис и Хейли се наричат ​​взаимно лъжци в последния дебат на Републиканската партия преди събранията в Айова

Дес Мойн, Айова – В спор на CNN в сряда вечерта единствено дни преди събранията в Айова, някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли и губернаторът на Флорида. Рон ДеСантис се упрекнаха взаимно в неистина в офанзивите си един против различен и в смяна на позициите си по избрани въпроси.

Групи, свързани с двамата претенденти, харчат милиони долари за атакуващи реклами в Айова, водещи до събиранията в понеделник и по-голямата част от тематиките в тези реклами – като записите на другите за Китай, налозите и имиграцията – бяха точки на разногласия на сцената в университета Дрейк в сряда вечер.

В 16 случая, съгласно В транскрип на CNN Хейли уточни основаването на уеб страница в акцията си „ Desantislies.com “, включващ инспекции на обстоятелства за офанзиви от DeSantis.

възбраната на абортите е „ извънредно, извънредно “ нещо. Попитана дали е съгласна с ДеСантис, Хейли сподели, че съгласно нея Тръмп „ е направил някои неща в интерес на живота, когато беше президент. Трябва да го попитате. Ето за какво той би трябвало да е на сцената на дебата....

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР