Дерматоложката Денис Серано предупреди срещу вкарването на филъри в четири

...
Дерматоложката Денис Серано предупреди срещу вкарването на филъри в четири
Коментари Харесай

Дерматоложка: Лицевата козметика е опасна в четири области

Дерматоложката Денис Серано предизвести против вкарването на филъри в четири области на лицето . Съответната обява се появи на нейната страница в TikTok.

Според нея тази операция изглажда бръчките и поправя измененията , свързани с възрастта, благодарение на специфичен гел-филър. Въпреки това, експертката означи, че въвеждането на лекарството в челото, скулите и основата на носа може да докара до застой в кръвообращението в тъканите.



Специалистката обърна особено внимание на зоната под очите. „ Ако пълнежът попадне в артериите покрай очите ви, можете да ослепеете “ , предизвести тя.

През март блогърката Брук Хати от Съединени американски щати с псевдоним brookehutty направи известна козметична процедура и сподели непредвидени резултати. Тя призна, че от доста години прибягва до инжекционни процедури, с цел да поправя външния си тип. През 2018 година тя решила да се отърве от първите признаци на стареене благодарение на филъри в региона на слъзния канал. После тя показва резултата след операциите. На оповестеното видео се вижда, че към носа й са се образували голям брой отоци и торбички под очите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР