Дерек Чисора сподели опита си от мача срещу Кубрат Пулев

...
Дерек Чисора сподели опита си от мача срещу Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Чисора съветва Джошуа за мача с Кубрат: Пулев е корав и притежава труден за побеждаване стил

Дерек Чисора показа опита си от мача против Кубрат Пулев с Антъни Джошуа , който би трябвало да пази купите си против боксовата ни звезда.

„ Дел Бой “ загуби от Пулев през 2016 година в Хамбург (Германия) след 12-рундова борба , която даде на софиянеца вакантната купа на Европейския боксов съюз в тежка категория. Според Чисора, Ей Джей ще би трябвало да заложи на силата против Кубрат, на не на техниката , защото стилът на боксьора ни е доста неуместен.

„ Пулев е твърд и има сложен за побеждаване европейски жанр. Ще се опита да направи нещата сложни за Ей Джей, ще се опита да задържи уменията му и да му ги отнеме. Представянето в реванша с Руис беше техническо и с доста умения. Но против Пулев желая да видя този избухлив, мощен човек, който познавам, да се завърне на кръга и да сграбчи впечатляваща победа “, разяснява Чисора.
 Кобрата още веднъж седна на европейския престол @@@

Той си пожела в скоро време да се изправи против Джошуа, въпреки тази задача да не наподобява по никакъв начин лесна. За задачата „ Дел Бой “ би трябвало да се оправи с украинеца Олександър Усик, а Ей Джей би трябвало да отбрани поясите си против Кубрат Пулев. Дори и това да се случи, обаче, на Чисора може да му се наложи да изчака дълго, защото Джошуа към този момент изрази предпочитание да срещне Тайсън Фюри в мегамач, спечелилият от който да вземе всички трофеи в тежка категория. boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР