Дерек Чисора обяви, че все още се наслаждава на рутината

...
Дерек Чисора обяви, че все още се наслаждава на рутината
Коментари Харесай

Чисора няма намерение да се пенсионира

Дерек Чисора разгласи, че към момента се любува на рутината да бъде боксьор. Настоящото потомство английски бойци не помнят миг, в който Дел Бой не е бил част от елита в тежка категория. Следващият му противник е Кубрат Пулев, като реванша сред двамата е в събота в Лондон. Мнозина считат, че при загуба, кариерата на Чисора завършва.

На 38 година той има зад тила си 44 мача като експерт. Но самият той признава, че няма желание да се отхвърля, тъй като харесва това, което прави.

„ Наслаждавам се на бокса. Това е прелестно нещо. Наслаждавам се на тренировките, на целия развой “, признава Чисора пред DAZN, който ще излъчва мача с Кобрата. „ Когато спра да се любувам, ще се отдръпва “, добавя британецът.

Двамата се срещнаха преди 6 години в борба за купата на EBU. Пулев завоюва по точки. Реваншът обаче е напълно друг за двамата. Българинът, също като Чисора, е в края на кариерата си. Той обаче завоюва 4 от последните си 5 мача, в това число последния против Джери Форест през май. Единствената загуба на Кобрата в този интервал е от Антъни Джошуа. Чисора пък е в серия от три следващи загуби.

„ Всичко е както досега. Удари в тялото, удари горе, направи си кардиото, вдигай тежести, движи главата “, продължава Чисора. „ Ударите се вършат по същия метод. Не можеш да промениш доста, когато си в играта толкоз дълго време “, приключва Чисора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР