Дерек Чисора и Кубрат Пулев проведоха първото си Face-off интервю

...
Дерек Чисора и Кубрат Пулев проведоха първото си Face-off интервю
Коментари Харесай

Чисора към Пулев: Възбуждам се от теб!

Дерек Чисора и Кубрат Пулев организираха първото си Face-off изявление пред погледа на промоутъра на мача им - Еди Хърн, а резултатът бе... чудноват, по този начин да го кажем. Причината е, че британецът се опита да употребява странна метафора, с цел да изясни повода, заради която е приел мача с българина.

„ От една страна имаше Мис Вселена, а от другата страна е мацка от Тимбукту или някъде си - дебела, миризлива. Коя от двете би избрал? До коя би желал да се събудиш възбуден? Аз се възбуждам от теб! Искам да свърша. Искам да приключвам във всичките си мачове “, сподели „ Събирача на трупове “ в специфичното студио на Matchroom Boxing.

„ Дерек, ти пушиш джойнт! Обичаш единствено да си приказваш. И предишният път ги говореше същите неща. И тогава щеше да ме нокаутираш “, получи в отговор от „ Кобрата “.

Двамата си насочиха много закани, с цел да се опитат да натрупат нужния хайп към реванша си. Все отново Чисора счита, че е бил ограбен след първия им мач през 2016 година, когато съдиите подвигнаха ръката на Пулев. Проблемът обаче е, че и двамата изгубиха по няколко благоприятни условия за шампионските пояси. Днес все по-малко хора ги одобряват на съществено, само че след борбата им на 9 юли в Лондон един от двамата ще може да претендира, че подготвен да получи още една последна опция преди да окачи ръкавиците.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР