Дерек Чисора e отправил жестока заплаха към Кубрат Пулев преди

...
Дерек Чисора e отправил жестока заплаха към Кубрат Пулев преди
Коментари Харесай

Чисора отправил жестока заплаха към Кобрата преди шест години -

Дерек Чисора e отправил жестока опасност към Кубрат Пулев преди шест години, разкри youtube каналът „ Спортната джунгла “. Заканата пристигнала директно преди техния мач и е резултат от жестокото меле, което беше провокирано на кантара.

Тогава приятелят на Кобрата – Александър Кацов удари с пластмасово шише английския боксьор. Чисора подивя и инициира пердах, който се придвижи в коридорите и кухнята на хотела. Сред потърпевшите беше различен другар на Пулев – Самер Отхман.

„ Имах опция да поговоря с Дерек Чисора – показа водещият ни боксов коментатор Огнян Георгиев. - Той описа нещо доста забавно. Сподели, че в случай че това се беше случило в Англия, щеше да има мъртви хора от екипа на Кубрат Пулев. Той се закани, че в случай че някой ден Кобрата пристигна в Англия, нещо забавно ще му се случи. “

Какъв жесток и афектиран подарък беше приготвил Чисора за Кубрат Пулев през 2016-а? Как се отвори златна опция за Кобрата да нападна още веднъж международната купа единствено след две победи? С кой тренира българския боксьор за мача? Какво мисли някогашният спаринг сътрудник на Пулев – Петър Белберов за идната борба? Всичко това в цялото видео на youtube канала Спортната джунгла.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР