Дербито на Сърбия завърши без победител. Партизан и Цървена звезда

...
Дербито на Сърбия завърши без победител. Партизан и Цървена звезда
Коментари Харесай

Дербито на Сърбия завърши без победител

Дербито на Сърбия приключи без победител. Партизан и Цървена звезда завършиха при резултат 1:1 в дуела между тях от 9-ия кръг на сръбската Супер Лига. Така “звездашите” за първи път от началото на сезона изгубиха точки. Те остават водачи в класирането с 22 точки (и мач по-малко), до момента в който Партизан е трети с 20 точки. Между тях на втора позиция се намира Раднички, също с 20 точки.

“Гробарите” излязоха напред в резултата с прекрасен гол на Рикардо Гомеш в 33-ата минута. Нападателят от Кабо Верде се възползва от неверен пас на Ричмънд Боаки и след чудесна самостоятелна акция и шут отвън наказателното поле опъна мрежата зад някогашния пазач на Лудогорец Милан Борян.

В 74-ата минута Боаки се реваншира за грешката си през първата част и донесе точката на Звезда. Ганайският нападател стреля с глава след центриране от ъглов удар, вратарят Владимир Стойкович мазета, само че топката бе минала, най-малко съгласно рефера, голлинията и това означаваше попадение за европейския клубен първенец през 1991 година.

ПАРТИЗАН - ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1
1:0 Гомеш (33)
1:1 Боаки (74)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР