Дербито между ЦСКА-София и Левски няма да се играе на

...
Дербито между ЦСКА-София и Левски няма да се играе на
Коментари Харесай

ЦСКА-София - Левски няма да е на Армията, феновете трябва да внимават

Дербито сред ЦСКА-София и Левски няма да се играе на " Армията ", а остава на националния стадион, написа " Меридиан Мач ". То ще се организира в събота от 16:15 часа, най-много по гледище от полицията.

Шефът на национална спортна база Пламен Манолов изрично отхвърли изказванията, че срещата може да не се организира на въпросното спортно оборудване поради ремонтите, които бяха осъществени там. " Не знам от кое място се появиха тези неща. Няма да има никакви проблеми. Срещата ще може да се играе. Новата трева е в чудесно положение и към този момент има 12 сантиметра от корен. Ще пуснем и в деяние новата звукова уредба ", съобщи той.

Има добра вест и за почитателите. Малко над 20 000 души ще може да поддържат любимците си на трибуните, откакто от събота влиза правилото за продажба на 50% от потенциала на стадионите в елита. " Червените " ще бъдат настанени в Секторите " А " и " Г ", а " сините " в " Б " и " В ", както гласи съглашението сред двата клуба.

Запалянковците обаче ще би трябвало да внимават с изцепките. Срещата в събота ще бъде дебют за новата система от камери, която бе сложена по време на изключителното състояние, с цел да имат опция органите на реда по-лесно да откриват хулиганите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР