Дербито между Левски и ЦСКА вече не е това, което

...
Дербито между Левски и ЦСКА вече не е това, което
Коментари Харесай

Здравко Лазаров: Вечното дерби вече не е това, което хората очакват

" Дербито сред Левски и ЦСКА към този момент не е това, което чакат хората ". Това съобщи някогашния футболист на двата столични гранда Здравко Лазаров.

Електричката, който сега е треньор на Вихрен Сандански добави, че ще гледа дербито в събота, само че няма да стиска палци за нито един от двата отбора, защото е почитател на Локомотив Пловдив.

" По мое време Левски и ЦСКА бяха постоянно на първо и второ място. Сега е по-различно, защото са трети и четвърти. Това не ме учудва, защото и в двата клуба има неясноти - изключително в Левски. Дано нещата се оправят. Когато няма Левски и ЦСКА страда българския футбол. Тези грандове са със съществено значение за футбола у нас. Не всичко е пари. Вижте Локомотив Пловдив. Не е въпрос до пари, а до точните ръководители, играчи. Играл съм в дербита Левски - ЦСКА. Този мач се чакаше с неспокойствие. Сега дуелът не е това, което се чака. И двата тима играят по-затворен футбол. Всеки гледа да не загуби, атрактивността изчезна. Едно време се получаваха дербита с доста голове. Сега я няма онази хубост. Сега притискам палци за Локомотив Пловдив. Нямам любимец сред Левски и ЦСКА. Ще виждам мача, нека създадат добър дуел. Който и да победи няма значение. Бруно Акрапович сподели, че доста си схваща от работата. Сега се показва феноменално Локомотив. Свалям шапка на Акрапович и управлението на Локомотив Пд ", сподели някогашният нападател, пред " Дарик ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР