Депутинизацията е понятие, коте ое близко до избирателите на ДБ,

...
Депутинизацията е понятие, коте ое близко до избирателите на ДБ,
Коментари Харесай

Иван Костов: Войната, която Русия води с България, е хибридна, а оръжието не е бомби, а пропаганда

Депутинизацията е разбиране, коте ое близо до гласоподавателите на Демократична България, само че не става доста за разбор. Предпочитам да употребявам по-конкретните прояви на феномена, за който съставлява огромен риск за националната сигурност на страната и действието на политическата система.

Това разяснява в ефира на бТВ Иван Костов. 

След като Русия на основата на специфичен закон разгласи и България за неприятелска страна, ние виждаме същинска хибридна война против България, в това число експанзия в областта на енергетиката под формата на спиране доставките на газа, което е безусловно неприемливо. Това дружно с петата колона в страната съставляват доста сериозен риск за сигурността и по тази причина политическата система, в случай че бъде по този начин дестабилизирана, както стана преди няколко месеца, мощно ще повреди националните ни ползи, уточни той.

Скритата фибридна експанзия по отношение на България аз я следя още от 2013-2014 година у нас. Това не е нещо, което е изненадващо. Въпросът е по какъв начин се възприема това, че сме неприятелска страна на Русия от страна на политическия хайлайф в страната и от хората, уточни той.

Мисля, че хората не си дават сметка какво значи да си неприятелска чдържава за Русия. Може би недооценявам хората, само че мисля, че не знаят какво значи. А това значи, че по отношение на теб могат да бъдат употребявани всевъзможни средства за деяние и противопоставяне, с цел да бъде обезвредена тази опасност, която те смятат, че България предствлява за тях. Да бъде токсичен оръжеен търговец, да бъдат взривени военни хранилища, да бъде погубен човек или хора. Оттам като минем през всички форми на експанзията, минем през пропагандата, минем към изключването на държавни структури - това всичко е разказано. Това всичко са способи без военна интервенция, посочи той.

Пропагандата е най-силното оръжие и то вкарана в политиката. Ни есме правили такова проучване на говоренето на политиците преди избори доклко приказват с езика на Кремъл. Така че това е направено и е ужасно, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР