Депутатката Йорданка Костадинова от Продължаваме промяната събра погледите на вчерашното

...
Депутатката Йорданка Костадинова от Продължаваме промяната събра погледите на вчерашното
Коментари Харесай

Депутатка от ПП изкопира Чичолина, разходи се в парламента по прозрачна риза

Депутатката Йорданка Костадинова от " Продължаваме промяната " събра погледите на вчерашното съвещание на Народното събрание с меко казано неуместния си избор на облекло.

На фрагментите, уловени от фотографа на " 24 часа " Николай Литов, се вижда Костадинова, която се разхожда сред банките на една от най-важните институции в страната с прозираща блуза, която обилно позва бельото й. Сутиенът на депутатката освен се подава, той е напълно на показ в задната част на ризата от шифон, която не оставя безусловно нищо на въображението. За благополучие, няколкото воала на дрехата в предната част най-малко закриват прелестите на Костадинова, другояче ситуацията напълно щеше да стане неловко.

Бърз обзор на биографията на Костадинова демонстрира, че тя е майка на 3 деца, които надали би желала да възпитава в пренебрежение към държавността и институциолността, макар че сама дава противоположния образец.

Фотосите на Йорданка Костадинова, запечатани от репортера на " 24 часа ", припомнят за една друга национална представителка, позволяваща си фриволно облекло по време на работа - Илона Сталер, по-известна като Чичолина.

През 80-те години на предишния век порно звездата Сталер се кандидатира за народен представител и съумява да влезе в законодателната власт. Въпреки новите си серизони отговорности, тя продължава да се носи по нормалния си разкрепостен метод. Появява се в Народното събрание с впити рокли, с къси поли и дълбоки деколтета. Любими й са транспарантните материи, които неприкрито разкриват формите на тялото.

Нашенката Йорданка Костадинова очевидно също харесва извивките на тялото си и няма проблем да ги демонстрира. Категорично обаче Народното събрание или която й да е държавна институция не е мястото, където това е редно да се пави. Напротив, демонстрира ниска просвета, липса на институционализъм и цялостно пренебрежение към българският народ, натоварил Костадинова със напълно друга социална рокля.

При това дамата не е инцидентен, едвам влезнал в Народно събрание народен представител, а лидер на листата на Политическа партия в Силистра, което допуска, че е поела към политиката с ясна цел и начертани задължения. За да бъде възприемана съществено отсега нататък, тя определно би трябвало да промени отношението съм към Народното събрание като институция.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР