Депутатката в израелския парламент (Кнесет) Юлия Малиновская се разплака по

...
Депутатката в израелския парламент (Кнесет) Юлия Малиновская се разплака по
Коментари Харесай

Сълзи се ляха в Кнесета

" Депутатката в израелския парламент (Кнесет) Юлия Малиновская се разплака по време на съвещание ", съобщи локалната медия мигнюз.

" Законодателката от опозиционната партия " Наш дом Израел " реагира прочувствено на решение на нейните сътрудници от правната комисия. Парламентаристите с девет гласа " За " и седем " Против " одобриха предлагането на държавното управление на Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и магистратите от Върховния съд да бъдат лишени от правото да внасят ремонти в главните закони на страната (Израел няма писана Конституция, а 13 съществени закона, които дефинират рамките на държавното и локално ръководство, връзките сред управляващите, подсигуряват правата и свободите на жителите и по този начин нататък) ", добави изданието.

Кабинетът на десноцентристката партия на министър-председателя " Ликуд ", подкрепин от няколко ултраортодоксални еврейски политически обединения, анонсира огромна правна промяна. Тя планува предоставяне на повече пълномощия на изпълнителната власт за сметка на правосъдната.

Проектът стана мотив за всеобщи митинги.

Днес последователи на опозицията блокираха интернационалното летище " Бен Гурион ". Съобщава се и за затруднено придвижване на влакове от и до Ерусалим.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР