Депутатката от Нова Зеландия Джули Ан Джентър се качи на

...
Депутатката от Нова Зеландия Джули Ан Джентър се качи на
Коментари Харесай

Депутатка не изневери на морала си: Яхна велосипеда и отиде да ражда!

Депутатката от Нова Зеландия Джули Ан Джентър се качи на велосипеда си рано в неделя локално време и се насочи към родилното поделение. След един час на бял свят се появи второто й дете, написа английският вестник The Guardian.

“Голяма вест! " - политикът на " Зелените " разгласява на страницата си във " Facebook “ няколко часа по-късно. " В 3.04 часа тази заран посрещнахме най-новия член на нашето семейство. Наистина не планирах да раждам с велосипед, само че в последна сметка се случи тъкмо това, разяснява Джентър.

Островната страна е с население от 5 милиона и има известност на страна със " земни “ политици. Министър-председателят Джасинда Ардърн си взе отпуск по майчинство, до момента в който е на поста и докара тримесечното си дете на среща на Организация на обединените нации, защото тя към момента кърмеше.

Контракциите ми не бяха толкоз мощни, когато тръгнахме в 2 часа сутринта, с цел да отидем в болничното заведение – макар че бяха на 2-3 минути една от друга и се усилиха, до момента в който пристигнахме 10 минути по-късно, написа Джентър.

Удивително е, че в този момент имаме крепко и щастливо бебе, което спи, както и татко й “, сподели Джентър, новозеландски и американски жител, която е родена в щата Минесота в Съединени американски щати и се реалокира в Нова Зеландия през 2006 година

Джентър, която е представител на партията й по въпросите на превоза и чийто профил във " Facebook “ включва " Обичам велосипеда си “ – също отиде с колело до болничното заведение през 2018 година, с цел да роди първородното си дете.

Красива неделна заран за разходка с колело, до болничното заведение, за раждане, с цел да имам най-сетне това бебе “, написа тогава Джентър в " Инстаграм, дружно със фотоси, на които кара колело през 42-та седмица от бременността си, съпроводени от хаштага #bicyclesarethebest.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР