Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева също не бе подмината от

...
Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева също не бе подмината от
Коментари Харесай

Деница Сачева само по чорапи

Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева също не бе подмината от щателната инспекция на столичното летище. Бившият обществен министър бе оставена единствено по чорапи на аерогарата по експлицитното разпореждане на чиновници по сигурността. Персоналът желал да се увери, че маститата депутатка от ГЕРБ няма да качи оръжие на самолета за Варна.

 

Тя пристигнала на аеропорта пременена в елегантна синя рокля с дължина под коляното, сако в същия цвят и шалче за лукс. Всичко това била съчетала с чорапогащник в физически цвят и черни обувки.

 

Охранителите я помолили упорито в зоната за заминаващи пасажери да смъкна връхната си дреха, да събуе обувките си и да вдигне високо ръце. Сачева се подчинила покорно, след което мощна дама се доближила към нея и претърсила с детектор всеки сантиметър от тялото й.

 

След края на инспекцията, една от най-активните съмишленички на Бойко Борисов се навела и обула обувките си на приблизително висок ток, след което с придружителката й – близка другарка на ресторантьора Ричард Алибегов, се запътили към безмитния магазин, защото имало още време до излитането на самолета. Двете дами се помотали към десетина минути в магазина, само че не си купили нищо, откакто го разгледали обширно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Деница Сачева проверка безопасност летище София бойко борисов оръжие
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР