Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева нарече поведението на народните представители

...
Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева нарече поведението на народните представители
Коментари Харесай

Деница Сачева нарече поведението на депутатите инфантилно

Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева назова държанието на народните представители детско. " Трудно е да дам отговор на въпроса дали ще се избере ръководител на Народно събрание. Поведението, което виждаме все още, е детско ", разяснява пред Българска национална телевизия тя.

" Това държание е част от продължение на практиката на Политическа партия на лицемерие и неистина, тъй като те се оповестиха за градивна съпротива, само че не виждаме нито да са градивна, нито съпротива. Не оферират решение, което блокира Народно събрание. Това държание е извънредно безконтролно ", сподели Сачева.

Тя съобщи, че би трябвало да се попитат тези, които провокират тази конституционна рецесия каква е тяхната цел.

Проблемът не е единствено в Политическа партия, само че и в останалите партии, които са с сходно държание, такива са от Българска социалистическа партия, сподели Сачева.

Тя е безапелационна, че ГЕРБ-СДС няма да правят отстъпка от тяхната позиция и няма да създадат отстъпки от кандидатурата си за ръководител на Народно събрание. " Председателят на Народно събрание би трябвало да е от най-голямата парламентарна група ", сподели тя.

Сачева добави още, че ГЕРБ са подготвени за нови избори и по-добре да се върви към избори, вместо да се случва това, което виждаме сега.

Няма по какъв начин да се закрие парламентарният ден, в случай че не бъде определен ръководител и евентуално дебатите в Народно събрание ще продължат до неговия избор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР