Депутатката от ДБ - Елисавета Белобрадова, позната в социалните медии

...
Депутатката от ДБ - Елисавета Белобрадова, позната в социалните медии
Коментари Харесай

Белобрадова: Радев и Борисов си "стиснаха ръцете" още през юни

Депутатката от Демократична България - Елисавета Белобрадова, позната в обществените медии като Letiashtata Kozzila Erato, изрази мнение за протичащото се сега в Народно събрание и даже върна лентата обратно - към юни, когато " Радев и Борисов си стиснаха ръцете ", както и напомни ролята на изпадналите от Парламента Има Такъв Народ. Белобрадова е депутатът с най-вече преференции в цялата страна, с което позицията й е добре да бъде чута. За похлупак - тя не е напълно съгласна с един от водачите на Политическа партия - Асен Василев.

За ръководител на Народното събрание предлагам…

1. ГЕРБ отровиха предходния парламент с ужасяващата си деструктивна работа. Насладата, която изпитваха от това да унищожават институцията нямаше по какъв начин да не даде резултати. Никой не желае да ги приближи на пръчка разстояние и напълно основателно.

2. Асен Василен твърди, че ГЕРБ са свалили държавното управление. За мен болшинството носи отговорност да крепи държавното управление. В този смисъл Има Такъв Народ са повода държавното управление да падне. ГЕРБ просто го официализираха. Дали е било проект, дали е било продадено още в самото начало - на доктрина и процедура Има Такъв Народ смъкнаха държавното управление.

3. Бойко Борисов и Радев си стиснаха ръцете още юни. Това е значимо да се каже, тъй като сега на всички места се завръщат хората на ГЕРБ по места и висши администрации. И когато споделяме, че сме огромни революционери и Народното събрание не работи единствено и единствено да покажем на ГЕРБ дебелия край, да знаете - ГЕРБ си ръководят. Сега. В момента. Все повече. И в случай че няма парламент да зададе евроатлантическата посока на Радев и да откри непоклатимост на най-висшия орган в страната, властта му ще пораства.

4. Очевидно е, че партийните кандидатури не работят в този фрагментиран парламент. И не е въпросът да посочим с пръст КОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛ. Ясно е кой - никой. Въпросът е да намерим метод да излъчим ръководител. Затова панаирите би трябвало да спрат.

5. Председател на Народното събрание би трябвало да има. ПРЕДСЕДАТЕЛ ТРЯБВА ДА ИМА в името на парламентарната ни република. България има потребност от парламент, тъй като имаме закони за приемане, бюджет, в допълнение законодателство, обвързвано с проекта за възобновяване, обвързвано с възобновяване на парламентарната народна власт, както е записана в член първи от Конституцията.

И изобщо, ще припомня ориста на Има Такъв Народ. Не тъй като е значимо какво се случи с тях, а тъй като е поучително какво става, когато потънеш в персоналната, прочувствена приятност да размахваш мачете, тъй като към даден миг, във вторник да речем, имаш лайкове, в сряда си прав, в четвъртък си недоспал и в петък би трябвало да си тръгваш по-рано, че имаш да вървиш на Велинград.

Идеята на парламентарната народна власт е ние да работим. Ама не да споделяме, че желаеме да работим, само че едикойси ни пречел. Това към този момент го казвахме на хората 2 години. Трябва правилно да се свърши работа някаква, в случай че е допустимо.

А, и да освободим господин Вежди Рашидов от това всеобщо предизвикателство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР