Депутатката Елена Гунчева ще напусне проруската партия Възраждане“ и Народното

...
Депутатката Елена Гунчева ще напусне проруската партия Възраждане“ и Народното
Коментари Харесай

Депутатката от Възраждане Елена Гунчева напуска партията, защото вече не вярва в Костадинов

Депутатката Елена Гунчева ще напусне проруската партия „ Възраждане “ и Народното събрание. Това в профила си във Facebook.

Като съществена причина за дейностите си Гунчева показва това, че е изгубила религия в водача Костадин Костадинов .

„ След приключване на болничните ми, ще си подам оставката като депутат и ще напусна Възраждане, макар че още имам вяра на концепциите. Но към този момент нямам доверие на водача “, написа тя във Facebook.

Гунчева назова и други аргументи като кадровата политика на партията, която се концентрира върху „ правилни, а не умни и мислещи “, „ безредна законодателна активност “, възбрана да приказва пред медиите, възбрана да участва на събития на партията и други. Тя уточни и липса на отчетност за част от средствата за депутатите, които е желала да се насочат към активност дружно с жителите.

„ За страдание за наемане на рейсове за митинги имаше пари, само че да наемем специалисти, с цел да подготвим професионално неща за пленарна, зала нямаше “, написа още Гунчева.

Тя е недоволна и че партията не я подкрепила, откакто против нея стартира инспекция на прокуратурата за вероятно подбудителство на война против България. Това се случи откакто на 18 март тя написа, че Русия разполага с оръжия, с които „ тъкмо може да улучи Министерски съвет “, в случай че българското държавно управление реши да изпрати военна помощ на Украйна.

Депутатката беше единствената, която не взе участие в гласуването по. Тя не взе участие в съвещанието, тъй като беше в болничен.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР