Депутатите започват новия сезон с декларации от името на ПГДългата

...
Депутатите започват новия сезон с декларации от името на ПГДългата
Коментари Харесай

Депутатите започват новия сезон с декларации от името на ПГ

Депутатите стартират новия сезон с заявления от името на ПГ
Дългата Коледна почивка на депутатите свърши и те се събират в петък, с цел да проведат първото за 2019 година пленарно съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По традиция съвещанието ще стартира с заявления от името на парламентарните групи във връзка началото на новата сесия, в които партиите ще очертаят своята визия и цели през сегашния политически сезон.

Въпреки упованията на всички, че още в първото си съвещание депутатите ще подхванат тематиката за изтребителите, откакто Министерски съвет изиска от Народното събрание мандат за пускане на преговорния развой със Съединени американски щати за F-16, въпросът няма да бъде обсъждан, тъй като първо би трябвало да премине през Комисията по защита.

В дневния ред на народните представители има залегнала една единствена точка – първо гласоподаване на промени в Закона за отглеждането на животни. Те са свързани с приемането на позволение за осъществяване на развъдна активност, което се издава на приети развъдни организации, с утвърдени развъдни стратегии.

В рамките на съвещанието ще се организира и петъчният парламентарен надзор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР