Депутатите закриха министерството на българското европредседателство - Българско председателство на

...
Депутатите закриха министерството на българското европредседателство - Българско председателство на
Коментари Харесай

Депутатите закриха министерството на българското европредседателство

Депутатите закриха министерството на българското европредседателство - Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.

България се оправи извънредно сполучливо с това първо председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това съобщи външният министър Екатерина Захариева преди гласуването на закриването на министерството на Лиляна Павлова. Захариева отбрани решението да се сътвори особено ведомство по тематиката.

Самата Павлова се връща в Народното събрание като народен представител.

Според някогашния външен министър и сегашен народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин закриването на министерството на Павлова било закъсняло .

 Закриват министерството на европредседателството
Закриват министерството на европредседателството

Лиляна Павлова към този момент няма да е министър

Раздавали се бонуси, правели се разноски във времето, в което ведомството съществувало след края на европредседателството.

Левицата ще желае детайлна информация за харчовете по управлението на Европейски Съюз . Иначе през днешния ден е поставено едно положително начало, тъй като кабинетът " Борисов 3 " ще има един министър по-малко, сподели Вигенин.

Според Ивелина Василева, която бе министър на екологията във втория кабинет " Борисов " страната ни потвърдила, че е водач в Европейски Съюз . Подготовката беше тестване, провеждането беше идея, посочи депутатът от ГЕРБ.

 Експерт по сигурността: НСО е виновна за подслушванията по време на европредседателството
Експерт по сигурността: НСО е виновна за подслушванията по време на европредседателството

Чужди служби са записвали всички посетители в хотел " Маринела "

България съумя да се оправи икономично , сподели още Василева. България беше доста добра в организирането на срещи, само че не бе добра в правенето на политики, сподели аленият народен представител Петър Витанов.

 Над 50 срещи в чужбина по време на Европредседателството ни
Над 50 срещи в чужбина по време на Европредседателството ни

Общият им брой е 330

Трябва да бъдем обективни , прикани водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Администрацията била в непрестанен стрес. България се оправи ослепително, безапелационен бе той. Лиляна Павлова съумя да осъществя икономии . Голяма част от европейските ни сътрудници научиха за България, посочи водачът на НФСБ.

Личната му оценка за европредседателството е 5,50 . Симеонов лишил половинка до цялостната шестица поради разеденението на политическата каста.

Институциите работеха неуморно, похвали се и Цветан Цветанов. Всички трябвало да са задоволени от това, което посочила страната ни по време на европредседателството.


" Бронзовата къща " осветява края на европредседателството на Австрия

Споровете за бъдещето й може да стартират

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР