Депутатите стигнаха до саморазправа в Народното събрание в началото на

...
Депутатите стигнаха до саморазправа в Народното събрание в началото на
Коментари Харесай

В Народното събрание депутати стигнаха до саморазправа

Депутатите стигнаха до разпра в Народното събрание при започване на петъчния парламентарен надзор. В пленарната зала породи напрежение сред две от парламентарните групи след изявление на Явор Божанков за това, че в четвъртък хората са станали очевидци по какъв начин Движение за права и свободи и Възраждане гласоподават дружно.

Той си седна на мястото и евентуално тогава е имало замяна на реплики. " Г-н Костурков обмени реплики с Движение за права и свободи и станах, с цел да няма повече контакт. Хамид пристигна и споделих те да си приберат хората, а ние ще приберем нашите.

Той се обърна към мен и с две ръце ме изблъска. Не чух какво сподели Костурков”, съобщи Настимир Ананиев. И добави: " Движение за права и свободи са доста изнервени и очевидно са подготвени да стигнат до физическа разпра ".

Хамид Хамид в коридорите изясни: " Стана блъсканица, отидох да видя какво става. Видях народен представител да крещи на Летифов: " Бокук! ". Побутнах Настимир Ананиев леко да се отдърпне, а той театрално се хвърли. Нещо са изнервени сътрудниците ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР