Депутатите се скараха още в началото на второто четене на

...
Депутатите се скараха още в началото на второто четене на
Коментари Харесай

В правна комисия се карат за заседанията онлайн и многословните гости

Депутатите се скараха още при започване на второто четене на изборния кодекс в правна комисия.

Този законопроект се чака с огромно внимание , съобщи при започване на дебатите социалистът Крум Зарков. Той попита дали е имало декларирано присъединяване от страна на цивилен организации. Шефката на правната комисия Анна Александрова му изясни, че поради противоепидемичните ограничения не са позволени всички искащи.

Цели се ограничение на дебата , счита обаче аленият народен представител. Той не приема аргумента с епидемията. Заседанието се излъчва онлайн, акцентира Зарков. Заседанията онлайн и медиите в мазето, по този начин няма да го бъде , ядоса се той.
 Христо Иванов упорства ГЕРБ да се откажат от измененията в Изборния кодекс
Христо Иванов упорства ГЕРБ да се откажат от измененията в Изборния кодекс

По думите му се подготвяла следващата кражба на избори у нас

Хамид Хамид от Движение за права и свободи акцентира, че на второ четене посетители не се канят. Депутатът счита, че гостите приказват доста повече от членовете на комисията. Освен това те повтаряли и тезите си от първо четене. Какъв е смисълът, недоумява депутатът.

Хамид Хамид настоя да отпадне текстът за наложителното гласоподаване. Българска социалистическа партия няма да поддържа нито едно от предложенията на Движение за права и свободи, стана ясно от изявлението на Крум Зарков.

Викове " Оставка " нахлуха през отворените прозорци на залата, където заседава правна комисия. Присъединявам се към виковете , акцентира аленият народен представител.
 Проектът на ГЕРБ за Изборния кодекс мина на първо четене
Проектът на ГЕРБ за Изборния кодекс мина на първо четене

" За " бяха 98, а 72 бяха " срещу "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР