Депутатите решиха да почиват три седмици преди местния вот, а

...
Депутатите решиха да почиват три седмици преди местния вот, а
Коментари Харесай

Депутатите ще почиват един месец заради местните избори

Депутатите взеха решение да почиват три седмици преди локалния избор, а за сметка на това да работят до 6-ти октомври от понеделник до петък, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Предложението бе на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи и то е Народно събрание да бъде в отпуск от 6-ти октомври до 6-ти ноември.

“Какво става с трибуната на българското държавно управление, Министерски съвет ще излезе ли в отпуск, там трибуните ще ги пандизите ли или ще го употребявате единствено вие, а другите един месец отмора ”, това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. “Кой желае да се възползва непозволено от локалните избори, желаете един месец отпуск ”, акцентира още Свиленски.

Възраждане също се оповестиха срещу. “НС да не работи в три пленарни седмици има практическо измерение, че това в случай че се случи министрите няма да участват и на парламентарен надзор, чуване няма и да има, през това време сглобката ще оказва напън по време на локалните избори ”, сподели Петър Петров от партията.

Атанас Атанасов, съпредседателят на Демократична България, разяснява, че ръководителите на Възраждане по време на председателски съвет да били въодушевени от концепцията. “Най-голямата опозиционна партия, както се нарекохте, координирайте се между тях, сутринта ръководителите бяха на друго мнение ”, сподели още Атанасов.

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ пък акцентира, че ПП-ДБ желаят “само да почиват ”. ПП-ДБ, следим единствено желанието ви да почивате и то платено. Да вземем да пуснем в отпуск сътрудниците от сглобката, изключително за ПП-ДБ, при които се обрисува една много сложна акция. И хората в Царево, и в Карлово ще ги чакат с огромно неспокойствие ”, разяснява Балабанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР