Депутатите приеха окончателно промените в Изборния кодекс като гласуването продължи

...
Депутатите приеха окончателно промените в Изборния кодекс като гласуването продължи
Коментари Харесай

Депутатите приеха окончателно промените в Изборния кодекс

Депутатите одобриха дефинитивно измененията в Изборния кодекс като гласуването продължи и през днешния ден.  Народните представители взеха решение да удължат работното си време до окончателното приемане на законопроекта, което стана факт минути след 19:00 ч.

Мнозинството в Народното събрание отхвърли предлагането на " Демократична България " към протоколите на СИК да се прибавят протоколите от машините.

" Протоколите от машините са значими контроли, че секционните изборни комисии са броили вярно ", съобщи Божидар Божанов от " Демократична България ".

" Ние имаме вяра на хората, не считаме че секционните изборни комисии са проведени незаконни групи и тълпи. Машините не са по- значими от хората ", отвърна Радомир Чолаков от ПГ на ГЕРБ.

" Машините стават принтери, купили сме си принтери за 80 млн.лв. ", съобщи Петър Куленски от ПГ на " Продължаваме промяната ".

" Добрият и правилен чиновник не се тормози от това работата му да бъде ревизирана ", уточни Александър Николов от " Български напредък ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР