Депутатите подхванаха вота на недоверие срещу правителството Денков-Габриел в сектор

...
Депутатите подхванаха вота на недоверие срещу правителството Денков-Габриел в сектор
Коментари Харесай

Ще падне ли правителството на Денков-Габриел с първия вот на недоверие?


Депутатите подхванаха вота на съмнение против държавното управление Денков-Габриел в бранш " Енергетика ". Вотът е импортиран от парламентарните групи на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане ".

Първото изявление в отбрана на държавното управление направи някогашният министър председател и сегашен съпредседател на ПП/ДБ Кирил Петков. Той посочи, че да се употребява избор на съмнение в предизборна акция демонстрира политическа отпадналост на опозиционните партии. Вашите гласоподаватели заслужават повече, този избор на съмнение няма да мине, сигурен е Петков. Той увери, че държавното управление ще се бори за хората в енергетиката, за здрави и образовани деца, за по-високо платени работни места, за българи като по-висока класа европейци.

Петков недоумява за какво единствено след 128 дни има във връзка политиките в енергийния бранш, в случай, че сегашният премиер Николай Денков не носи отговорност за политиката на България в последните 30 години. Много от вас си служат с лъжи, подправени вести и внушения, обърна се Кирил Петков към депутатите на Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Правителството изпрати териториалните проекти в Европейска комисия за въглищните централи на 30 септември за да не се изгубят 1.6 милиарда лева, както загубихме 200 млн. лева, когато служебното държавно управление не изпрати проектите, регистрира Петков.

Кирил Петков подозира, че някои депутати съжаляват, че България е в Европейски Съюз и биха се радвали да бъдем част от евразийския съюз на съветския президент Владимир Путин. Организация на обединените нации гледа на държавното управление на Денков с доверие, че може да пази сподели още Петков.

Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР