Депутатите от ВМРО предлагат в срок от четири месеца от

...
Депутатите от ВМРО предлагат в срок от четири месеца от
Коментари Харесай

Анализ на социалното законодателство искат от ВМРО

Депутатите от Вътрешна македонска революционна организация оферират в период от четири месеца от Социалното министерство да създадат разбор на настоящото законодателство за обществено подкрепяне и до шест месеца ведомството да показа Кодекс за общественото подкрепяне.

Според социалиста Георги Гьоков е значимо по какъв начин законодателството се приема . Червеният народен представител заподозря прикрито предпочитание за анулация на Закона за персоналната помощ и вкарването му в новия кодекс в комфортен за страната вид.

Левите желаеха да се усилят средствата на обществените служащи . Хасан Адемов от Движение за права и свободи настоя за обществената политика да се приказва без маски. Той желае обществената тематика да бъде подредена и да има прогнозируемо законодателство.

Хората трябвало да бъдат уверени, че новата обществена политика ще е по-подредена и ще даде резултат . Налага се законодателството в отбрана на най-уязвимите групи от обществото да бъде обединено, е мнението на Светлана Ангелова от ГЕРБ.

Дебатът за общественото законодателство бил своевременен. Тя упорства за приобщаване на уязвимите групи. Социалният министър Деница Сачева уточни, че кабинетът не желал да замазва проблемите .

Именно МТСП е министерството, което работи най-вече на терен, похвали се тя. Сачева регистрира имагинерните страхове от Закона за обществените услуги . Тя е недоволна, че към момента има напрежение в обществото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР