Депутатите от партията на Костадин Костадинов поискаха въвеждането на тестове

...
Депутатите от партията на Костадин Костадинов поискаха въвеждането на тестове
Коментари Харесай

Възраждане иска тестове за наркотици заради Ицо Хазарта, но не и за COVID |

Депутатите от партията на Костадин Костадинов желаеха въвеждането на проби за опиати и алкохол за народните представители. Поводът е вчерашното изявление на Христо Петров (Ицо Хазарта), който дефинира ПГ на " Възраждане " като " ".

" Трябва да имаме сигурност, че всеки един от нас депутатите влиза в Парламента здравомислещ и без въздействие на опиати ", съобщи Цончо Ганев.

Той добави, че ще упорстват всяка заран на входа на Народно събрание да се вършат двата теста, които депутатите ще си заплащат сами.

Така излиза, че депутатите на Костадинов са подготвени да заплащат и да си вършат тези проби всеки ден, само че не желаят да си вършат антигенни проби един път на 48 часа. Всъщност точно въвеждането на зеления документ за депутатите беше повода за митинга в сряда, по време на който депутати от " Възраждане " подстрекаваха симпатизантите си да щурмуват Народно събрание. Тогава несъответстващо държание видяхме точно от народни представители на тази партия, които обиждаха охранителите от НСО, Ангел Георгиев се сби с тях, а Искра Михайлова и Елена Гунчева се опитваха да настървят протестиращите и да влязат във физическа разпра с полицията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР