Депутатите от парламентарната група на Изправи се БГ! Ние идваме!

...
Депутатите от парламентарната група на Изправи се БГ! Ние идваме!
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян ще преговарят и с други политически сили |

Депутатите от парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Николай Хаджигенов и Арман Бабикян чакат регистрация на тяхната самодейност " Ние идваме " като съдружие с нестопанска цел, която оповестиха наскоро.  Чрез него те ще договарят с групировката на Мая Манолова " Изправи се БГ " дали да вземат участие дружно в изборите. Пред БНР Хаджигенов не изключи договаряния и с други политически сили:

" Не означавa, че скапваме обединението. Почваме нещо ново. Какво ще излезе, рано е да се каже ", съобщи той.

През юли, когато оповестиха желанието си за основаване на такова съдружие, в известие до медиите двамата обявиха:

„ Ние, жителите, сътворяваме гражданско придвижване на стотиците почитатели и симпатизанти, на хора от митингите, които упорстваха да изградим организация, в която да се включат интензивно. В последната година се образуваха комитети по районите на инцидентен принцип, водени от ентусиазма на жителите за смяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи старания, мъчно ще защитим човешките права, правовата страна, демокрацията и свободната пазарна стопанска система ”.

Като аргументи, налагащи основаването на организацията, Хаджигенов и Бабикян подчертаваха още:

„ Ние идваме, тъй като мутрите не са вън от системата на ръководство и живота на жителите. Ние идваме, тъй като е време за поколението, което упорства България да е част от модерния, цивилизован свят. Ние идваме, с цел да следим от близко дали правосъдната система дава правдивост. Ние идваме за борба с корупцията и определяне на правила, които лишават от шансове тези, които желаят с пари да си купят триумф. Ние идваме, тъй като правата на всички са равни, а концепциите на всички са скъпи. Ние идваме, тъй като всяка власт би трябвало да знае, че постоянно можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР