Депутатите от парламентарната група на ГЕРБ викат премиера Кирил Петков

...
Депутатите от парламентарната група на ГЕРБ викат премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

ГЕРБ викат Кирил Петков да обясни какво означава форсмажор

Депутатите от парламентарната група на ГЕРБ викат премиера Кирил Петков в Народното събрание. Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова настоя министър-председателят да отговори на депутатите какви ограничения се плануват за ценовата рецесия, изготвят ли се сходни документи и в случай че се изготвят такива ограничения, ще търси ли единодушие в Народно събрание. В противоположен случай от ГЕРБ ще бъдат принудени да слагат въпроса през идната седмица и ще желаят чуване както на Корнелия Нинова, по този начин и на премиера Кирил Петков.

Десислава Атанасова няма визия какви ограничения държавното управление планува да вземе във връзка с ценовата рецесия.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев съобщи, че ще се замисли съществено за предлагането на Атанасов и прикани депутатите да не се смеят.

Управляващото болшинство да внимава по какъв начин кара влака, прикани от своя страна Радомир Чолаков и настоя министър председателят да каже дали няма да се разпадне правната система на страната.
 Петков убеден, че ГЕРБ желаят оставката им, тъй като ги е боязън от следствията
Петков убеден, че ГЕРБ желаят оставката им, тъй като ги е боязън от следствията

Сигурен, че в цифрата на следствията са огромна част от техните членове

Бившият здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов съобщи, че когато Нинова оповестила, че ще вкара форсмажор в страната, всички шефове на лечебни заведения почнали да му звънят. В главния закон на България форсмажор не съществува, Конституцията няма такова разбиране, уточни проф. Ангелов.

Според него форсмажор в лечебните заведения ще докара до проблем с доставките на О2. Защо при обикновено функционираща страна с ясно разказан парламентарен ред, за какво държавното управление се пробва да се извинява с нещо, което не се е случило, с цел да промени законовият ред в страната, недоумява проф. Ангелов.

Той настоя ръководителят на Народното събрание да звънне на премиера Кирил Петков за това дали има желание държавното управление да сложи под подозрение живота на хората в лечебните заведения или не.

Отговорът на Българска социалистическа партия не закъсня. Проф. Георги Михайлов съобщи, че може да се направи Комисия по лексиката в Народно събрание, с цел да се разбере какво е " форсмажор ", " намалям " и " преценявам ", като влязат всички мажоретки в нея. Заиграването с терминологията и за това какво написа в Конституцията би трябвало да спре, а не да слушаме упражненията по реторика от А до Я, сподели още проф. Михайлов.

Никола Минчев няколко пъти увери народните представители, че ще си намерения върху предлагането на ПГ на ГЕРБ.

Да се смирим, настоя от своя страна аленият народен представител Борислав Гуцанов.

Той настоя опозицията да не прави спомагателни внушения в обществото. Още по-притеснителна е анулацията на Министерски съвет, сподели Жечо Станков . Той настоя министър председателят да изясни дали ще има форсмажор или не и изясни заканите за енергетиката от въвеждането му. Какво още би трябвало да се случи в това държавното управление, с цел да се научите по какъв начин се вършат нещата, съгласно Жечо Станков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР